- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Červené kari z tofu a zelených fazolek
Do pánve vlijeme třetinu kokosového mléka a necháme vařit, dokud se mléko nezačne srážet a nepotáhne se olejovitou vrstvičkou. Přidáme červenou směs na kari, cukr a rybí omáčku a promícháme....
víceArtyčoky s citronovou omáčkou
Artyčoky očistíme, omyjeme, rozkrojíme a řezné plochy potřeme citronovou šťávou. V osolené vodě vaříme asi 40min, poté scedíme. Mezitím připravíme omáčku. Smícháme meduňkové a mátové lístky,...
víceUzená kambala v páře
Mangold očistíme a oddělíme stonky a listy. Bílé stonky a nakrájené brambory povaříme ve vodě se špetkou soli, bobkovým listem a trochou oleje. Listy mangoldu rozprostřeme do košíku parního...
víceSmažené obalované srdcovky
Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Strouhanku zvlášť promícháme s bylinkami. Srdcovky zbavíme lastur, obalíme ve vejci a ve strouhance. Ve fritovacím hrnci rozpálíme olej na 180 °C a...
víceNudle udon se sépií
Nudle vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus, cca 8-10 min. Poté slijeme a necháme okapat. Mezitím očistíme pórek, podélně rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky. Oloupanou mrkev...
víceOvocný kořeněný chlebíček
Očištěné rozinky, datle, fíky, v cukru naloženou pomerančovou kůru a mandle nakrájíme na jemné nudličky. Vsypeme do mísy, přelijeme rumem, zakryjeme talířem a necháme odležet do druhého dne. ...
víceTagliatelle s chřestem a bylinkami
Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme. Mezitím nakrájíme chřest na malé kousky a při střední teplotě, za stálého míchání, orestujeme cca 2min na rozehřátém másle doměkka...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele