- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Humří kousky s cizrnou a pomerančem
Do hrnce vložíme do vroucí vody humry, celerový řapík, mrkev a na kousky nakrájenou cibuli. Vaříme cca 7-8min, poté slijeme a necháme vychladnout. Mezitím očistíme fenykl a bulvu nakrájíme na...
víceKoláč Tatin s vanilkou a smetanovým karamelem
Troubu předehřejeme na 200C. Ve větší formě na pudink rozpustíme 100g másla, vanilkovou esenci a 100g cukru. Směs zahříváme dokud mírně nezkaramelizuje. Jablka oloupeme, rozpůlíme,...
víceJablečné čatní s cibulí a octem
Jablka oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě smíchané s octem a cukrem doměkka. Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a zvolna povaříme cca 30 minut. Hotové vlijeme do sklenic, uzavřeme a...
víceMadeleines
Nejprve utřeme vejce s cukrem doběla, poté přidáme postupně 150g mouky a 125g rozehřátého másla. Nakonec přimícháme droždí a citronovou kůru a těsto necháme chvíli odpočinout. Troubu...
víceSmažené skleněné nudle
Pastinák oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibulky i s natí očistíme a nakrájíme na 2-3cm velké kousky. Hráškové lusky očistíme a omyjeme. Ve woku rozpálíme olej a zeleninu na něm...
vícePikantní masový salát s rajčatovým dresinkem
Vařené maso nakrájíme ostrým nožem na malé kostičky. Nakládané cibulky scedíme, necháme okapat a rozčtvrtíme. Sardele propláchneme studenou vodou, osušíme na papírové utěrce, 4 ks odložíme...
víceKuřecí stehna s medovou hořčicí
Marinádu smícháme z prolisovaného česneku, medu, hořčice, sójové omáčky, citronové šťávy a pepře. Kuřecí stehna nastřihneme, obalíme ze všech stran v marinádě a zakryté necháme alespoň hodinu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele