- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Křenová žemlová
Střídku žemle nakrájíme na plátky, zalijeme studeným vývarem a necháme 20 minut stát. Rozmícháme, osolíme a dáme vařit. Do vařícího vývaru přilijeme za stálého míchání smetanu a krátce...
víceHoubová pražská
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku, přidáme houby, kmín, sůl a dusíme doměkka. Měkké houby zamícháme do bešamelu a povaříme 10 minut. Přidáme...
víceGulášová omáčka
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku. Přidáme omyté na kousky nakrájené maso, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, papriku, pepř a sůl. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. ...
víceZelňačka s kroupami
Zelí překrojíme a dáme i s lákem do hrnce, zalijeme horkou vodou, přidáme sůl, kmín, syrové nastrouhané brambory a uvaříme doměkka. Ve smetaně rozšleháme mouku, zahustíme polévku a vaříme 10...
víceZelná s jáhlami
Z tuku a mouky si připravíme zlatavou jíšku, zředíme jí procezeným studeným vývarem, rozšleháme a dáme vařit. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, očištěné, na plátky pokrájené houby a...
víceZelná s brambory
Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky, přidáme kmín, sůl, oloupané nakrájené brambory, zalijeme vodou a uvaříme. Téměř uvařené brambory zalijeme smetanou s rozšlehanou moukou a povaříme ještě...
víceVelikonoční podkrkonošská
Kůzlečí kořínek nebo králičí vnitřnosti a hlavu, osolíme, vložíme do vody, přidáme cibuli, koření a vaříme doměkka. Vyndáme, nakrájíme nadrobno a vrátíme do vývaru. Do vývaru zavaříme mouku...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele