- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Chlebová s pivem - posilující
Chléb dáme vařit do osolené vody. Když je téměř rozvařený, přilijeme pivo, přidáme pepř, tuk a necháme přejít varem. Polévku rozmixujeme, doplníme smetanou s rozšlehaným vejcem a prohřejeme.
víceChlebová s houbami
Na slanině a tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené houby, sůl, kmín, vše zalijeme vodou a vaříme. Současně přidáme nakrájený chléb, aby se dobře rozvařil. ...
víceHrachová s jogurtem
Hrách předem namočíme, uvaříme doměkka a prolisujeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na tuku, přidáme mouku a osmahneme. Zalijeme trochou chladné polévky, rozšleháme a vlijeme do vývaru...
víceHovězí sýrová se žloutky
Připravíme si čtyři polévkové talíře nebo šálky. Do každého vložíme syrový žloutek, jednu lžíci strouhaného sýru, dvě lžíce smetany a dobře rozmícháme. Zalijeme horkým vývarem, posypeme...
víceHovězí rychlá z mletého masa
Mleté hovězí maso zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme doměkka asi 1/2 hodiny. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky, osmažíme na tuku a přidáme vařit k polévce. Hotovou polévku...
víceHovězí cibulová s vejcem
Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty. Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je...
víceHoubová úsporná se smetanou a žloutkem
Do vařícího vývaru z hub přidáme mléko a polovinu smetany, povaříme. Když je polévka horká, zalijeme jí druhou polovinou smetany s rozšlehaným žloutkem. Zamícháme, již nevaříme jen prohřejeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele