- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartoska
bartoska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 45x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartoska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 45Čínské kuličky s rýžovými nudlemi
Mleté maso smícháme se třemi lžičkami nadrobno nasekaného koriandru, 20 ml rybí omáčky, sladkou chilli omáčkou a po řádném zpracování tvoříme malé kuličky, které odložíme na 30 minut do chladu...
víceFilé v zelenině
Filé nakrájené na kostičky (o hraně cca 1 cm), smícháme s 125 ml citronové šťávy, 125 ml kokosového mléka, solí, pepřem. Vše dobře promícháme a necháme marinovat nejméně 4 hodiny. Poté...
víceAnčovičky s vejci a parmazánem
Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a...
víceKuřecí játra v salátu
Pokrájenou papriku, rajčata, nakrouhané červené zelí, na kolečka nakrájený pórek a cibuli vložíme do větší mísy a zatím odložíme stranou. Kuřecí játra nakrájíme na větší kousky a vložíme do...
víceSalát z pomeranče a kuřecího masa
Uvařená kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, vložíme do větší mísy, osolíme, opepříme a dáme stranou vychladnout. Zatímco maso chladne, oloupeme pomeranče, rozdělíme na jednotlivé měsíčky, ze...
víceHruškový salát s řeřichou
Dobře omytou a osušenou řeřichu smícháme ve vhodné nádobě s tenkými plátky hrušky a přelijeme hustým dresingem, který jsme připravili rozšleháním olivového oleje s citronovou šťávou, octem a...
vícePórkový salát s šunkou
Na kolečka pokrájený pórek vaříme společně s hráškem v mírně osolené vodě 2 minuty, poté přidáme hrachové lusky, zamícháme, vodu slijeme a zeleninu odstavíme do chladu. V době, kdy zelenina...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele