- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Ruské jablečné bábušky
Středně velká vyzrálá jablka oloupeme, seřízneme vršek a vykrojíme jádřinec s částí dužiny. Švestky nakrojíme, vyjmeme pecky a nahradíme je oloupanými mandlemi. Višňovou zavařeninu smícháme s...
vícePolévka Normande
Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky, zelené fazolové lusky překrájíme na půlky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a...
víceSlepičí Hopel
Očištěnou slepici den předem uvaříme ve slané vodě. Druhý den obereme maso a nakrájíme ho na malé kostky. Květák rozebereme na růžičky, opláchneme, uvaříme ve slané vodě a uvařené růžičky...
víceRuský tvarohový nákyp zapékaný
Tvaroh rozmícháme se třemi lžícemi rozpuštěného másla, cukrem a vejcem, ušlehaným s citrónovou šťávou. Poté přidáme krupici, špetku soli a vanilkový cukr, vše smícháme a vsypeme oprané...
víceTatarská basturma
Očištěnou hovězí svíčkovou nakrájíme na dílky po 40-50 g a drobně nakrájíme 1 cibuli. Kostky masa s cibulí vložíme do porcelánové mísy, osolíme, opepříme, zalijeme vinným octem, promícháme a...
víceKuře s celerovou pěnou
Brambory a celer oloupeme a nakrájíme na kusy. Oloupeme cibule, jednu z nich ponecháme stranou, druhou nakrájíme nadrobno a zpěníme na 80 g másla, poté přidáme brambory s celerem a sůl,...
víceRyba na citronech pečená v alobalu
Najemno posekáme lžíci kaparů, očistíme a ořízneme 8 výhonků chřestu a připravíme 4 velké filety z bílé ryby. Čtyři čtverce alobalu o straně 50 cm lehce potřeme olejem. Na prostředek alobalu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele