- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Máslová dýně s fazolovými noky a hřáškovým pyré
Sladkou dýni očistíme, rozkrojíme napůl, vydlabeme semena, dužinu pokrájíme na cca 5 mm plátky, odstraníme slupku a nakrájíme na klínky nebo čtverečky. Vložíme do pánve s rozehřátým máslem,...
víceHoubový nákyp se smaženým česnekem
Všechy druhy hub očistíme, hříbky a žampiony rozkrojíme na čvtvrtiny, vložíme do pánve, přilijeme 100 ml vody, osolíme. Následně zakryjeme alobalem. Do další pánve nasypeme lišky, zalijeme...
víceVločkové lívance s paprikou, hruškami a bílou ředkví
Droždí rozdrobíme, smícháme se lžičkou cukru. Mléko mírně zahřejeme, dvě lžíce přidáme ke droždí, přisypeme třetinu mouky a připravíme řídký kvásek, na teplém místě necháme kynout cca 30 minut...
víceSmažený meloun v máslovém těstíčku se smetanovo-borůvkovou omáčkou
Čerstvý zázvor očistíme, oloupeme a najemno nastrouháme. Vymačkáme v čisté utěrce a šťávu zachytíme. Meloun rozkrojíme na čtvrtiny a poté na 8-12 plátků. Odstraníme semínka a slupku. Na...
víceZapečená vaječná sedlina, omáčka ze zeleného čaje a ragú z čerstvých jahod
Na sedlinu rozklepneme 7 vajec, prošleháme metličkou, přisypeme krystalový cukr a přilijeme smetanu. Očištěné jahody důkladně omyjeme a necháme na cedníku oschnout. Polovinu jich nastrouháme...
víceBroskve gratinované s kuřecím ragú s modrým sýrem
Čerstvé saláty očistíme, odstraníme svrchní listy a na krátkou dobu namočíme do ledové vody. Po vyjmutí necháme okapat na sítu, odstraníme středy a listy natrháme. Na dresink smícháme šťávu...
víceCelerové lazaně s hráškovým pyré a brokolicovou omáčkou
Celer omyjeme, očistíme, na jedné straně mírně seřízneme a pokrájíme na plátky silné cca 3 - 5mm. Ty okrájíme do tvaru obdélníků, ihned vložíme do ledové vody ochucené citrnovou šťávou, v...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele