- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Tradiční Lasagne bolognese
Oloupeme mrkev, celer a cibuli a nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji zeleninu osmahneme. Přidáme maso a restujeme, dokud se nezačne rozpadat. Poté ochutíme oreganem. Rajčta z...
víceSpaghetti alla puttanesca
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek spolu s chilli papričkami a sardelkami nasekáme najemno. Tuto směs osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme rajčata,...
víceSladké brambory s pikantní glazurou
Sladké brambory důkladně omyjeme a ve slupce vaříme 20-25 minut. Slijeme a necháme vychladnout. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky, chilli papričku očistíme, odstraníme semínka a nasekáme. ...
vícePečené brambory ve slupce
Troubu rozpálíme na 220°C. Brambory důkladně omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme, poté potřeme rozpuštěným máslem. Zapékací formu vytřeme solí, brambory do ní naskládáme. Pečeme cca 60 - 75...
víceHesenský bramborový koláč s čerstvými bylinkami
Oloupeme brambory a nahrubo nastrouháme. Necháme je okapat na cedníku, vyloženém navlhčeným lněným ubrouskem. Poté vyklopíme do mísy. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, všechny bylinky...
víceMusaka s lilky a bešamelovou omáčkou
Lilky očistíme a nakrájíme podélně na velmi tenké plátky. Necháme je 20 minut táhnout ve slané vodě. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky. Oloupanou...
víceVejce zapečená v zeleninové postýlce
Cukety a papriku omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek pokrájíme nadrobno. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky. Šunku...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele