- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vzduch
vzduch
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vzduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Uzbecký šašlik
Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, uložíme do mísy, osolíme, poprášíme sladkou a pálivou mletou paprikou, koriandrem, drobně nakrájenou cibulí a promícháme. Z vody, octa a oleje připravíme...
vícePórová polévka
Pór očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, opečeme na rozehřátém sádle, zalijeme masovým vývarem, osolíme a uvaříme do měkka s očištěnými brambory nakrájenými na kostičky.
víceStudená rajčatová polévka
Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme hřebíček, celý pepř, namočený Solamyl a vaříme tak, aby se rajčata nerozvařila. Nakonec prolisujeme sítem a...
víceRybí krokety
Vykoštěné rybí maso umeleme, osolíme a okořeníme. Přidáme vejce, strouhanku, česnek a mléko a vše smícháme. Z této směsi vytvoříme kroketky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na pánvi na...
víceTatranský pstruh
Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině. Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran. Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme...
víceDrůbeží salát s celerem a jablky
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky nebo silnější nudle. Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kostičky, zakapeme citrónovou šťávou a...
víceŠpenátová polévka
Špenát omyjeme a nakrájíme nadrobno. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme mouku, osmahneme, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme špenát a masox a dovaříme. Nakonec přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele