Skopové řízky se smetanou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, kraje nařízneme a maso osolíme a na jedné straně poprášíme zázvorem.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a řízky na ní po obou stranách opečeme. Mírně podlité je dusíme a po chvíli přidáme papriku a citronovou šťávu.
  • 3
    Když jsou řízky měkké, přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou a povaříme asi 5 minut.
  • 4
    Podáváme s noky, makaróny nebo s houskovými knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.