Pečený losos s fenyklem

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
26 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
40 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve v hmoždíři nahrubo rozdrdíme pepř a posypeme jím fenykl nakrájený na kostičky a plátky lososa. Ochucený fenykl orestujeme krátce, cca 1min na rozpáleném oleji. Na pečící papír rozložíme lososa a fenykl, osolíme, zakryjeme dalším pečícím papírem, po stranách uzavřeme a pečeme v troubě předehřáté na 200C 10-12min.
  • 2
    Po vyjmutí balíčky rozbalíme, filety rozdělíme na talíře a podáváme spolu s pečeným fenyklem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.