Maso s bylinkami

110 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a na oleji osmažíme dozlatova.
  • 2
    Omyté maso zbavíme šlach a blan, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a přidáme 4 lžíce vody. Pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě asi 45 minut.
  • 3
    Nasekané žampiony a bylinky krátce osmahneme na másle, zalijeme 1/2 l bešamelu a přidáme k masu. Dochutíme citronovou šťávou a dusíme doměkka.
  • 4
    Podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.