Kapr na cibuli

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3038 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
291 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra rozdělíme na porce. Osolíme, okmínujeme a po jedné straně opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Porce kapra obrátíme, přidáme kolečka cibule, podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme na nahřátý talíř.
  • 3
    Do vypečené šťávy přimícháme máslo, sójovou omáčku a mouku. Necháme přejít varem. Vložíme zpět porce ryby a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.