Rybí ražniči

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
986 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého kapra částečně vykostíme, osušíme a nakrájíme na kousky. Opepříme je, potřeme olejem a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na čtvrtky a napícháme je střídavě s kousky ryby na kovové tyče. Opékáme nad vyšší vrstvou žhavého popela asi 8 minut. Při opékání potíráme ražniči máslem, ke konci pečení kečupem. Solíme hotové.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.