Skopové řízky po indicku

50 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
514 mg
Cukr
728 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky a naklepeme.
  • 2
    Připravené maso dáme marinovat do směsi utřeného česneku, všeho koření, octa a soli. Marinujeme asi 4 hodiny.
  • 3
    Potom řízky namočíme do rozšlehaných vajec a obalíme ve strouhance. Smažíme je na mírném ohni na oleji po obou stranách.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.