Mleté maso se špenátem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a propláchnutý špenát povaříme asi 3 minuty, scedíme jej a necháme okapat.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso, osmahneme je, osolíme a okořeníme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme 30 minut. Potom přidáme kečup, promícháme na hustší omáčku, vmícháme překrájený špenát a krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.