Piškotový pudink

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
431 mg
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá vejce, 2 cl vody a cukr ušleháme v páře na hustou hmotu. Odstavíme z ohně a šleháme do vychladnutí. Přidáme citronovou kůru, vanilkový cukr, zasypeme moukou smíchanou se Solamylem a zalijeme vlažným rozpuštěným máslem.
  • 2
    Pudink plníme do formy vymaštěné máslem a vysypané cukrem, vaříme v páře asi hodinu.
  • 3
    Podáváme s ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.