Rozinkový koláč

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo a tuk smícháme s cukrem a žloutky.
  • 2
    Potom přidáme sníh s moukou, vanilkový cukr a kypřící prášek do pečiva.
  • 3
    Těsto dáme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech se zvýšeným krajem a posypeme rozinkami.
  • 4
    Pečeme zvolna ve středně teplé troubě.
  • 5
    Hotový koláč cukrujeme skořicovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.