Berlínský mletý steak

40 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
898 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 lžíce studené vody, ze směsi vytvarujeme 2 steaky. Necháme je v chladu uležet nejméně 30 minut.
  • 2
    Steaky opečeme na polovině dávky oleje po obou stranách.
  • 3
    Na jiné pánvi rozehřejeme zbylý olej, usmažíme na něm vejce.
  • 4
    Hotové steaky upravíme na talíře, položíme na ně vejce, osolíme je, posypeme paprikou, ozdobíme plátky ředkviček a snítkou petrželky.
  • 5
    Podáváme s hranolky nebo s pečivem a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.