Mrkvová rýže s tofu

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
8 g
Cukr
918 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme sójovou omáčku a kari koření. Tofu nakrájíme na kostičky, vmícháme do omáčky a necháme krátce rozležet.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm osmahneme nasekané feferonky a česnek. Přidáme tofu a za častého míchání chvíli opékáme. Nakonec přidáme vařenou rýži, mírně zahřejeme, vmícháme najemno nastrouhanou mrkev a vše chvíli dusíme.
  • 3
    Hotový pokrm osolíme a vmícháme na kolečka nakrájené jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.