Pistáciový krém z podmáslí

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
35 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
9 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pistácií odebereme 2 lžíce a zbylé jemně umeleme, nasucho opražíme a necháme vychladnout. Želatinu namočíme do studené vody.
  • 2
    Limetkovou šťávu smícháme s nastrouhanou limetkovou kůrou, podmáslím a cukrem, vmícháme umleté pistácie a rozpuštěnou želatinu. Necháme chladit asi 30 minut.
  • 3
    Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem a vmícháme do tuhnoucího krému. Naplníme do formiček a uložíme do chladničky na 4 hodiny.
  • 4
    Oloupané grapefruity nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli do rozehřátého medu.
  • 5
    Krém vyklopíme na talířky a obložíme sladkými grapefruity a zbylými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.