Sekaná v pizzovém kabátku

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s předem namočenou a vymačkanou žemlí, vejcem, nasekanou cibulí a česnekem, oloupanými, na kostičky nakrájenými rajčaty, na kostky pokrájenou Mozzarellou. Otrháme lístky bazalky, nasekáme je a vmícháme do masové směsi. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme šišku, položíme na pomaštěný plech a pečeme při 200 stupních Celsia asi 50 minut. Sekanou vyjmeme z trouby, necháme vychladnout.
  • 3
    Z těsta na pizzu vyválíme větší plát a maso do něj zabalíme. Povrch těsta potřeme žloutkem, dopékáme ještě 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.