Okouník mořský v balíčku

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce ryby osolíme a opepříme. Položíme na sebe vždy dva listy pečícího papíru, potřeme je polovinou rozpuštěného másla a položíme na ně porci ryby.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky, obložíme jimi každou porci a přikryjeme dalším kouskem ryby. Zakapeme zbylým máslem. Na každou porci položíme plátek omytého citronu a trochu nasekané petržele. Papír složíme do balíčku.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
  • 4
    Balíčky rozbalíme a podáváme ozdobené zbylou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.