Žemlovka s lučinou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlík nakrájíme na plátky a pokropíme mlékem. Oloupané jablko rozkrojíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Lučinu rozmícháme s bílkem a mírně osladíme.
  • 2
    Do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného malého pekáčku urovnáme plátky rohlíku, na ně plátky jablka a navrch lučinu.
  • 3
    Žemlovku pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.