Indický kuřecí pilaf

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1862 kcal
Bílkoviny
105 g
Tuky
80 g
Sacharidy
154 g
Vláknina
22 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme 3 lžíce oleje, přidáme omyté, na kousky nakrájené kuřecí maso a 2 oloupané, nakrájené cibule. Osmahneme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme.
  • 2
    Asi po 25 minutách vsypeme rýži, přilijeme vývar a zvolna dusíme, až je rýže sypká. Nakonec přimícháme nakrájené mandle.
  • 3
    Na zbylém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli.
  • 4
    Pilaf upravíme na talíře a ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec a kolečky osmažené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.