Mleté maso na špízu

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
49 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
901 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso promícháme s jednou oloupanou, jemně nakrájenou cibulí, solamylem, hladkou moukou, vejcem, grilovacím kořením, solí a pepřem.
  • 2
    Z masové směsi tvarujeme menší kuličky, které povaříme v osolené vodě 5 - 7 minut.
  • 3
    Po vychladnutí kuličky napichujeme na jehly střídavě s dílky cibule, kousky papriky a slaniny.
  • 4
    Špízy grilujeme asi 5 minut a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.