Dušený tuňák

55 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme s drceným česnekem.
  • 2
    Podlijeme 1/4 l vody, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a brambory. Vše osolíme, opepříme a přilijeme citrónovou šťávu.
  • 3
    K zelenině přidáme porce tuňáka, posypeme tymiánem a dusíme do změknutí.
  • 4
    Tuňáka se zeleninou podáváme vychlazeného, posypaného sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.