Rajčata plněná lososovou pěnou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme tvrdá, přibližně stejně velká rajčata, odřízneme u nich vršek včetně stopky a ostrou kávovou lžičkou vydlabeme dužinu. V misce smícháme máslo, Lučinu, drceného lososa, sůl, pepř, vše vyšleháme a necháme v lednici ztuhnout.
  • 2
    Vychlazenou lososovou pěnou naplníme cukrářský pytlík, tím pak plníme rajčata. Navrch přidáme už jen kousky zelené petrželky.
  • 3
    Rajčata můžeme servírovat na listech hlávkového salátu, budou nám lépe držet na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.