Kapusta dušená

Celkový čas:
50 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
30 minut

Ingredience

Počet porcí
120 g
Cibule
1900 g
Kapusta hlávková
1,5 g
Pepř černý mletý
120 g
Sádlo škvařené
30 g
Sůl
1 l
Voda pitná

Postup

1

Kapustu očistíme, opláchneme a vykrojíme košťál.

2

Takto připravenou kapustu nakrájíme na nudle nebo na menší kousky, krátce ji ovaříme v osolené vodě a scedíme.

3

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na sádle do zlatavé barvy. Přidáme ovařenou kapustu, mírně osolíme, opepříme a za občasného promíchání udusíme doměkka.

Nutriční hodnoty

Kalorie 208 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 20 g
Tuky 13 g
Uhlovodany 20 g
Cholesterol 11,6 mg
Draslík 870,8 mg
Sodík 1 g
Vláknina 8 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,5 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 228,9 mg
Vitamín E 0,0 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 3,3 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
zdeenik1@seznam.cz
Kapusta dušená
Minulý týden jsme měli, fakt dobrota. Ještě doporučuju vyzkoušet tenhle výtečný recept s kapustou youtu.be/yW5MLFMbk9Y.