Rajčatový salát s mozzarellou a petrželkou

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
34 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
763 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozpůlíme a dáme do mísy. Jarní cibulky nakrájíme nadrobno a přimícháme k rajčatům. Přidáme olivový olej, ocet balsamico a promícháme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Přisypeme na kostičky nakrájený sýr mozzarella a zamícháme. Salát přikryjeme a vložíme na 4 hodiny do lednice.
  • 3
    Před podáváním necháme salát odstát 10 minut při pokojové teplotě. Nakrájíme nadrobno petrželku a vmícháme do salátu. Navrch ozdobíme lístky bazalky natrhanými na kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.