Kuřecí medailónky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1240 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
124 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
859 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvou petrželku nakrájíme nadrobno a mírně rozšleháme vejce. Ve velké míse smícháme maso, vejce, tvaroh, petržel a část strouhanky. Podle libosti vytvarujeme kuličky, lehce je zploštíme a obalíme ve strouhance.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme medailónky přibližně dvě minuty po obou stranách. Poté je necháme okapat a podáváme lehce vychladlé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.