Krůtí steaky s hořčičnou omáčkou

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí řízky osmahneme z obou stran na rozpáleném oleji. Smažíme asi 10 minut dokud maso nezměkne.
  • 2
    Přitom rozpálíme jinou pánev s margarínem a přidáme mouku a smažíme asi minutu. Stáhneme plamen a za stálého míchání vaříme dokud směs není zcela hladká a hustá.
  • 3
    Poté vaříme asi 3 minuty, vmícháme hořčici, sůl a pepř.
  • 4
    Hotovou omáčku nalijeme na steaky a zdobíme čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.