Brodet-dušená ryba

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
864 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
62 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce. K cibuli přidáme očištěného, omytého a naporcovaného tuňáka. Rajčata omyjeme, pokrájíme na plátky, česnek, zelenou petrželku, celerovou nať nakrájíme nadrobno a vše přidáme k rybě. Přilijeme olej, ocet, 1 dl vody, osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě vaříme doměkka přibližně 30 minut. Nemícháme, jen hrncem občas potřeseme.
  • 2
    Rybu podáváme teplou s čerstvou zeleninou a rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.