Salát z fazolových lusků s olivami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme je ve slané vodě doměkka. Uvařené scedíme a celé dáme do mísy. Přidáme k nim olivy (bez pecek), které pokrájíme na kolečka a některé necháme vcelku.
  • 2
    Ještě k luskám přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka, olivový olej, sůl a pepř podle chuti a citronovou šťávu.
  • 3
    Lehce promícháme a dáme do chladničky asi na 2 hodiny.
  • 4
    Při servírování každou porci posypeme nastrouhaným balkánským sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.