Dušený zeleninový salát

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky oloupeme, pokrájíme na kostičky a osolíme. Necháme je 30 minut "vypotit".
  • 2
    Potom je dáme do síta, propláchneme pod tekoucí vodou a necháme odkapat. Papriky omyjeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na proužky. V hlubší pánvi na olivovém oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní kostky lilku, proužky papriky, vše osolíme, opepříme, zalijeme 1,5 dl vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec k měkké zelenině přidáme drobně pokrájenou zelenou petrželku.
  • 4
    Salát podáváme teplý i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.