Anýzové hoblinky a sloní ouška

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
344 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce a cukr utřeme do pěny a vmícháme mouku.
  • 2
    Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé placičky, posypeme anýzem a pečeme postupně ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Ještě teplé sundáme plochým nožem a svineme do ruliček. Ouška uděláme tak, že placičky na jedné straně stlačíme do tvaru kornoutku, nesypeme anýzem ale vychladlé plníme šlehačkou nebo tvarohem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.