Dýňový dresink s jablkem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dýňový dresink s jablkem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | spekarek |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (17%) |
ID receptu: | 22971 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
2 g | Citronová kůra |
4 g | Jablka |
5 ml | Ocet jablečný |
5 ml | Ocet vinný červený |
5 ml | Olej dýňový |
10 ml | Olej slunečnicový |
1 g | Pepř černý mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 790,3mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 12,8mg |
Vláknina | 553,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 2,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová kůra, Jablka, Ocet jablečný, Ocet vinný červený, Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej dýňový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dýňový dresink s jablkem postup přípravy receptu:
1 | Dýňový olej a slunečnicový olej vyšleháme. Poté přimícháme vinný ocet a jablečný ocet. |
2 | Vše zahustíme najemno nastrouhaným jablkem, citronovou kůrou a dochutíme pepřem. Dresink podáváme k pekingskému zelí. |