Bažanti v rajčatové omáčce

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1793 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
157 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bažanty naporcujeme, dáme do hrnce s poklicí, zalijeme vínem a olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl a pepř a necháme přiklopené marinovat do druhého dne.
  • 2
    Jednotlivé porce vyjmeme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji na pánvi. Do hrnce s marinádou přidáme rozmixovaná rajčata, porce bažanta, trochu vody a vše vaříme asi 30 minut, dokud maso není měkké. Maso naservírujeme na talíř, omáčku necháme ještě chvilku povařit a ihned nalijeme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.