Brambory pečené se slaninou a klobásou Chorizo

40 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře oprané a omyté malé neoloupané brambory vaříme ve výrazně osolené vodě (je třeba, aby se při vaření brambory držely u hladiny) asi 20 minut. Vodu z brambor slijeme.
  • 2
    Nakrájíme na plátky slaninu a klobásu, přimícháme k nim nadrobno nasekaný česnek a špetku pepře a krátce opečeme na rozehřátém oleji. Ochutíme nasekanou pažitkou.
  • 3
    Připravenou směs a brambory promícháme.
  • 4
    Podáváme čerstvé, nejlépe horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.