Chobotnice na víně s ledovým salátem

80 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1122 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
87 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
698 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně omyjeme chobotnici, dáme ji do hrnce. Zalijeme vodou, vínem, olejem, přidáme pepř a bobkový list. V tomto nálevu vaříme chobotnici asi hodinu, dokud nezměkne. Vyjmeme na prkénko a necháme vychladnout. Poté ji nakrájíme na malé kousky, osolíme, zakápneme olivovým olejem. Na talíř poklademe listy ledového salátu, do středu rozložíme pokrájenou chobotnici a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.