Okouník s citronem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety osušíme. Čtyři zapékací misky vymažeme máslem, dno posypeme jemně nasekanou petrželí a nadrobno nakrájenou šalotkou, lehce osolíme a ochutíme pepřem. Do zapékacích misek položíme filety, citróny nakrájíme na tenké plátky a poklademe jimi filety, nahoru ještě přidáme vločky másla.
  • 2
    Čtyři archy papíru na pečení o velikosti zapékacích misek pomažeme máslem a namazanou stranou je položíme na filety.
  • 3
    V předehřáté troubě pečeme při 225 °C asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.