Rybí ragú s brokolicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka, brokolici rozebereme na malé růžičky a oboje přidáme do hrnce a krátce podusíme. Oškrábané brambory nakrájíme na malé kostičky, přidáme do hrnce, podlijeme zeleninovým vývarem a povaříme. Zeleninu ochutíme solí, pepřem a tymiánem, přilijeme bílé víno a smetanu a 15 minut povaříme. Ryby nakrájíme na kousky, pokapeme citrónem, osolíme a opepříme, přidáme do ragú a necháme na mírném ohni táhnout 6-8 minut. Ještě dochutíme, kopr nasekáme nadrobno a posypeme jím ragú.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.