Kalamáry s rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kalamáry nakrájíme na kroužky, pokapeme citrónovou šťávou, necháme asi hodinu marinovat. V hrnci ohřejeme olivový olej. Zesklovatíme na něm na kroužky nakrájenou šalotku. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata bez semínek, špetku cukru, prolisovaný česnek, osmahneme, podlijeme bílým vínem a přidána bazalku a kalamáry i s marinádou. Vše dusíme pod pokličkou asi 30 minut, ochutíme solí a pepřem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.