Sleď s rýží

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1136 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
87 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zesklovatíme na másle drobně nakrájenou cibulí a prolisovaný česnek, přidáme rýži, přilijeme vývar a vaříme doměkka.
  • 2
    Koriandr vložíme na 5 minut do vařící osolené vody, ihned zchladíme v ledové vodě necháme okapat a rozmixujeme s teplou smetanou. Směs smícháme s rýží.
  • 3
    Filety opečeme na trošce olivového oleje z každé strany 2 minuty. Ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Podáváme na předehřátých talířích doplněné ochucenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.