Indické cibulové bhadži

30 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
37 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, cizrnovou mouku, římský kmín, kurkumu, koriandr a nadrobno nasekanou, semínek zbavenou chilli papričku. Přilijeme studenou vodu a vypracujeme těstíčko.
  • 2
    Z těstíčka lžící ukrojíme vždy kuličku o velikosti golfového míčku a opatrně ji vpustíme do fritovacího hrnce s rozehřátým olejem. Během smažení bhadži obrátíme, potom vyjmeme na papírovou utěrku a po chvíli ještě znovu smažíme do zlatohněda a dokřupava. Opět necháme na papírové utěrce okapat.
  • 3
    Podáváme horké. Můžeme doplnit jogurtovým dipem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.