Kapr na zelenině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z kapra pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme 15min. odležet.
  • 2
    Omyjeme rajčata a papriku, kterou jsme zbavili semínek, oloupeme cibuli.
  • 3
    Rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
  • 4
    Na pekáč rozložíme plátky anglické slaniny, na ní kolečka cibule a na ně porce kapra, kterého pokryjeme proužky papriky, plátky rajčat a nasekaným česnekem.
  • 5
    Vrchní vrstvu tvoří cibule.
  • 6
    Posypeme kořením na ryby a dáme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.