Cuketová terina s tvarohem

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev nakrájíme na tenké dlouhé nudličky. Rozmícháme tvaroh, jogurt, zakysanou smetanu, vejce, petrželku, sůl a pepř.
  • 2
    Terinu nebo chlebíčkovou formu vyložíme papírem na pečení a vymažeme máslem. Vyložíme nudličkami mrkve, naplníme tvarohovou hmotou a předvařenou zeleninou.
  • 3
    Terinu dobře uzavřeme alobalem a vložíme do horké vodní lázně tak, aby byla ze 2/3 ponořená. Zasuneme na spodní lištu předehřáté trouby a tepelně upravujeme asi 40 minut. Vyjmeme, alobal odstraníme a necháme vychladnout. Vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.