Půlnoční boršč

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petržel a mrkev očistíme, omyjeme a oškrabeme. Cibuli oloupeme. Zeleninu nakrájíme na kostičky a 10 minut opékáme na rozehřátém másle.
  • 2
    Zelí očistíme, omyjeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k zelenině. Přimícháme rajčatový protlak a přilijeme hovězí vývar. Zvolna vaříme 40 minut.
  • 3
    Červenou řepu scedíme, nadrobno nakrájíme, přidáme do polévky. Osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.