Jehněčí s křenem

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
54 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
696 mg
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Servírovací podnos ohřejeme v troubě při teplotě 60°C (horkovzdušná 50°C). Řízky naklepeme a osušíme. Pažitku omyjeme, osušíme a nakrájíme na jemné trubičky.
  • 2
    Rozehřejeme pánev a pak na ní rozpálíme olivový olej, řízky smažíme na velkém plameni po každé straně asi 2 minuty, osolíme, opepříme a udržujeme teplé na servírovacím podnosu.
  • 3
    Slijeme olej po smažení, na pánev dáme smetanu a krátce povaříme. Vmícháme křen, omáčku ochutíme solí a pepřem, nalijeme na jehněčí řízky, navrch nasypeme nakrájenou pažitku a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.