Tuňák s kapary

20 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Elektrickým kráječem nakrájíme na co nejtenčí plátky lehce zamrazené filety z tuňáka. Plátky rozložíme na velkou plochou formu.
  • 2
    Vymačkáme citrony a necháme okapat kapary. Opereme rozmarýn, osušíme ho a otrháme jehličky ze stonků.
  • 3
    Plátky ryby pokapeme šťávou z citronu a rýžové víno smícháme s olivovým olejem. Přidáme maliny, rozmarýn, nadrobno nakrájenou řeřichu, kapary a směs dáme na rybu. Necháme 20 min odležet.
  • 4
    Plátky tuňáka můžeme podávat na malých bramboráčcích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Tuňák s kapary
Tuňák je výborný 😁